Champions League

Μέσα σε 17 λεπτά ο Στέρλινγκ έγραψε ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μπήκε ως αλλαγή για την Άρσεναλ στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα και πέτυχε κάτι που κανένας ποδοσφαιριστής δεν το είχε καταφέρει στην ιστορία.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ διαθέτει στην «γκαρνταρόμπα» του φανέλες από τις κορυφαίες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και πλέον Άρσεναλ.

Στην λευκή ισοπαλία των «κανονιέρηδων» απέναντι στην Αταλάντα (0-0, 19/09), για την 1η αγωνιστική του League Phase του νέου Champions League, ο Στέρλινγκ πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό και κατάφερε να πετύχει κάτι το μοναδικό.

Με τα 17 λεπτά συμμετοχής που κατέγραψε, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των κυπέλλων Ευρώπης, που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τέσσερις διαφορετικές αγγλικές ομάδες.



Ο Ντέιβιντ Μπάτι το είχε καταφέρει μόνο με τρεις (Λιντς, Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ). Όπως με τρεις το είχαν πετύχει και οι Γιόσι Μπεναγιούν (Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι), Γουίλιαμ Γκάλας (Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ), αλλά και ο Κόλο Τουρέ (Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ).

Ραχίμ Στέρλινγκ: Μέσα σε 17 λεπτά ο Στέρλινγκ έγραψε ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x