Επικαιρότητα

Ολοταχώς για σχεδόν 5 ευρώ το πιτόγυρο

Το ράλι στην τιμή του πιο διάσημου ελληνικού φαγητού συνεχίζεται, καθώς το τυλιχτό σουβλάκι αναμένεται να φτάσει να κοστίζει λίγο κάτω από 5 ευρώ!

Ούτε… είδος πολυτελείας να ήταν! Και όμως, το πιο διάσημο ελληνικό φαγητό, το τυλιχτό σουβλάκι, αναμένεται να φτάσει να κοστίζει λίγο κάτω από 5 ευρώ! Με την ακρίβεια να καλπάζει και με το σκηνικό να μη φαίνεται να ανατρέπεται το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι λογικό να επηρεαστεί και το αγαπημένο πιτόγυρο.

Μόλις πέρυσι, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2023, το τυλιχτό σουβλάκι στο χέρι κόστιζε από 3 έως 3,70 ευρώ. Και έναν χρόνο αργότερα η τιμή του κυμαίνεται από 3,40 έως 4,20 ευρώ. Το ράλι, ωστόσο, συνεχίζεται και σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το τυλιχτό σουβλάκι αναμένεται να κοστίζει κάτι λιγότερο από 5 ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως οι αυξήσεις, που έγιναν τον περασμένο μήνα στις τιμές των κρεάτων, ξεπέρασαν ακόμη και το 12%. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η πανώλη των αιγοπροβάτων, που «χτύπησε» αρκετές κτηνοτροφικές μονάδες, ανέβασε τις τιμές σε όλα τα κρέατα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x