Βόλεϊ

Ξεκίνημα με Στρούμιτσα για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) εκτός έδρας την Στρούμιτσα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Ποδαρικό στη σεζόν κάνει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (20:00, COSMOTE SPORT 6 HD) εκτός έδρας την Στρούμιτσα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Oι νταμπλούχοι έχουν ως στόχο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σήμερα στη Βόρεια Μακεδονία απέναντι στην πρωταθλήτρια της χώρας, ενόψει της ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την άλλη Τρίτη (24/9).

«Αρχίζουμε τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Γκαρντίνι. «Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι. Tα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», πρόσθεσε.

Με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία αναχώρησε την Δευτέρα (16/9) το πρωί, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x