Ελλάδα

Ανακοίνωσε Μικαέλα Σάββα ο ΠΑΟΚ

H Μικαέλα Σάββα θα αποτελέσει το «Next Big Thing» της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης.

Μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε τη Δευτέρα η Μικαέλα Σάββα. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης διεθνούς Κύπριας σέντερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί κάτω από τα καλάθια με το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή ταλέντο της καλαθοσφαίρισης της Μεγαλονήσου.

Η Σάββα ξεχώρισε στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ U18, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωμπάσκετ U16 κι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μικαέλα Σάββα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Κύπρο στις 10/02/2006, η Μικαέλα Σάββα αγωνίζεται ως σέντερ κι έχει ύψος 182cm.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο, μάλιστα, ξεχώρισε στο πρόσφατο Eurobasket U18 με την εθνική Κύπρου.

Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στα παγκύπρια πρωταθλήματα, παίζοντας με τη φανέλα του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Στο EuroBasket U16 συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, βοηθώντας τη χώρα της στην άνοδο της κατηγορίας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μικαέλα Σάββα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αυτή τη σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρη πως, σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τον προπονητή, δουλεύοντας σκληρά και εκτελώντας το πλάνο του προπονητή, θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Ευελπιστώ να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μικαέλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x