Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Νοκ άουτ για το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ναν

Τις υπηρεσίες του Κέντρικ Ναν για το αποψινό (16/09, 19:30) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR, με τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Χωρίς τον Κέντρικ Ναν θα παραταχθεί στο αποψινό παιχνίδι (16/09, 19:30) με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός AKTOR, στο δεύτερο και τελευταίο του φιλικό ματς στο 4ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Κύπρου.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, με τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του να παίρνουν την απόφαση να τον αφήσουν εκτός για προληπτικούς λόγους.

Κάπως έτσι, το όνομα του εκρηκτικού άσου έρχεται να προστεθεί στο απουσιολόγιο του Τούρκου τεχνικού, καθώς, εκεί υπάρχουν ήδη τα ονόματα των Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο, οι οποίοι και παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Μετά και την τελευταία εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός θα έχει απόψε στη διάθεσή του συνολικά δώδεκα αθλητές, με τους Μπράουν, Σλούκα, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Μήτογλου, Μωραΐτη, Όσμαν, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Γιούρτσεβεν, να αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x