Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι Τάισον και Κοτάρσκι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Αμφίβολοι για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό δίνονται οι Τάισον και Κοτάρσκι, μετά και τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα playoffs των προκριματικών του Champions League, ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τα ματς με τη Μάλμε και να επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι (17/08, 20:00) με τον Πανσερραϊκό.

Η προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» για το παιχνίδι με τον σύλλογο των Σερρών ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15/08) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Εκεί, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Μάλμε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Γιόνι Ότο ακολούθησε το ατομικό του πρόβλημα και τίθεται ουσιαστικά εκτός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ενώ, τόσο ο Τάισον, όσο και ο Κοτάρασκι, που αποκόμισαν προβλήματα από το ματς με τους Σουηδούς, δίνονται αμφίβολοι, με την κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει πιθανότατα αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x