Ευρώπη

«Οριστικά παρελθόν από την Παρτίζαν ο Καμπόκλο»

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα, ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση της Παρτίζαν την ερχόμενη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά η «πόρτα» της ομάδας έκλεισε οριστικά για εκείνον.

Ξεχωριστούς δρόμους φαίνεται πως θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής η Παρτίζαν και ο Μπρούνο Καμπόκλο, μετά από μια σχέση που πέρασε από... σαράντα κύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzartsport», ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του συλλόγου την ερχόμενη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως έκλεισε οριστικά ο κύκλος του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος ψηλός, που τις προηγούμενες εβδομάδες βρισκόταν στο Παρίσι με την εθνική του ομάδα για το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως στα τέλη της περασμένης σεζόν και εν μέσω των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος με τον Ερυθρό Αστέρα είχε αποχωρήσει από την ομάδα μετά από δική του απόφαση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x