Ελλάδα

Επιβλήθηκε της Ιταλίας και περιμένει την Εθνική μας στα ημιτελικά του EuroBasket U16 η Ισπανία

Η Ισπανία πανηγύρισε τη νίκη με 76-69 επί της Ιταλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroBasket U16 που διεξάγεται στην Κρήτη, περιμένοντας πλέον την Εθνική μας, αν καταφέρει να περάσει την Τουρκία.

Πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία και περιμένει την Εθνική μας στα ημιτελικά του EuroBasket U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης η Ισπανία.

Η «ρόχα» ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι οι Ιταλοί έκαναν την αντεπίθεσή τους στην τέταρτη περίοδο, τελικά ηττήθηκαν με το τελικό 79-69.

Έτσι, η Ισπανία έγινε η πρώτη που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα συναντήσει τη νικήτρια από την αποψινή (18:30) αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Τουρκία.

Κορυφαίοι για την ισπανική ομάδα κόντρα στους Ιταλούς ήταν οι Βιγκέρ (15π, 10 ριμπ, 9 ασίστ), Θουρίτα (14π), Ροντρίγκεθ (13π, 11 ασίστ) και Ντιαλό (11ο, 9 ριμπ), ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λίβινγκστον (16π, 6 ασίστ).

Θυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για το EuroBasket U16 είναι τα Λετονία Γαλλία (16:00), Ελλάδα-Τουρκία (18:30) και Σερβία-Ισραήλ (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x