Ευρώπη

Κάνει πίσω για Πετρούσεφ ο Ερυθρός Αστέρας; Στο στόχαστρο ο Βόιτμαν

Ο Ερυθρός Αστέρα φαίνεται πως κάνει… στροφή και από τον Πετρούσεφ, που δεν παραχωρεί ο Ολυμπιακός, πάει προς τον Βόιτμαν.

Φαίνεται πως ο Ερυθρός Αστέρα αρχίσει και συμβιβάζεται με την ιδέα ότι δεν μπορεί να αποκτήσει τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η σερβική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιοχάνες Βόιτμαν, με τον Γερμανό που παίζει στις θέσεις «4» και «5» να είναι ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και σε αναζήτηση ομάδας.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου, που έχει στον πάγκο του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, είχε ως πρώτη επιλογή τον Πετρούσεφ ελπίζοντας πως μετά την επιστροφή του Βεζένκοφ και το νέο συμβόλαιο του Πίτερς ο Σέρβος άσος θα… περίσσευε από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι Πειραιώτες έκαναν σαφές πως δεν συζητούν την παραχώρησή του και τον υπολογίζουν κανονικά, πράγμα που ώθησε τον Ερυθρό Αστέρα σε αναζήτηση άλλων λύσεων για τη front line.

Ο 31χρονος Βόιτμαν, που ήταν τέταρτος με την Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε 7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 20:12 κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x