Europa League

Παναθηναϊκός: «Mπήκε» ο Βαγιαννίδης, θεραπεία ο Μπάλντοκ ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ!

Με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων δηλώνοντας έτοιμος για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ και τον Μπάλντοκ να ακολουθεί θεραπεία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Δήλωσε «παρών» για Άμστερνταμ ο Γιώργος Βαγιαννίδης!

Ο Παναθηναϊκός μετά το ρεπό του Σαββάτου, ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (11/8) την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου για το Europa League.

O Nτιέγκο Αλόνσο, έδωσε βάρος στην τακτική και είδε τον νεαρό δεξιό μπακ του «τριφυλλιού» να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να υπολογίζεται για την σπουδαία αναμέτρηση της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τον Τζόρτζ Μπάλντοκ ο οποίος λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο ακολούθησε θεραπεία.


Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ συνέχισε ο Παναθηναϊκός με προπόνηση την Κυριακή το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και παιχνίδι. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε θεραπεία λόγω ενός σφιξίματος στο δικέφαλο.

Οι Πράσινοι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Δευτέρας.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x