Ελλάδα

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα και Γκουντούρα στις διακοπές του ο ΜακΚίσικ!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε στα social media πέντε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Τις τελευταίες του ημέρες χαλάρωσης περνάει ο Σακίλ ΜακΚίσικ λίγο πριν ριχτεί στις προπονήσεις και την έναρξης της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας και απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε χθες στη Λαμία όπου μαζί με τη σύζυγό του, Μπέριλ, διοργάνωσαν ένα όμορφο event στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας μαζί τον Λούκα Βιλντόσα και τη σύντροφό του, Μιλίτσα, την μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Ελεάννα Χριστινάκη, τον παρκουρίστα, Δημήτρη Κυρσανίδη, αλλά και πολλοί ακόμα!

Εκατοντάδες κόσμος έδωσε το «παρών» στην πλατεία της πόλης, όπου ο «Shaq Attack» έπαιξε μπάσκετ με φίλους αλλά και κόσμο, σε μια όμορφη γιορτή για το μπάσκετ και την πόλη.

Ο έμπειρος άσος των «ερυθρόλευκων» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Λαμία, στις οποίες φορούσε μπλουζίτσες με τα πρόσωπα της Δώρας Γκουντούρα, της Χριστινάκη, του Έισι Λο, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα και Σάσα Βεζένκοφ!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x