Το 0-1 αδικεί την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άγιαξ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Ο Παναθηναϊκός αδικείται από το 0-1. Στο μεγαλύτερο διάστημα έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Στο πρώτο 20λεπτο είχες την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχη, αλλά στη συνέχεια στάθηκε εξαιρετικά, δεν άφησε στον Άγιαξ να κάνει ευκαιρίες. Είχε ο ίδιος 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Ήταν εκπληκτικός ο Αράο και πολύ καλός ο Μπακασέτας, ενώ ο Ιωαννίδης φάνηκε πως δεν έχει ρυθμό. Ο Σλοβάκος διαιτητής ήταν εκνευριστικός, σε πολλά σημεία δεν έδειξε κίτρινες κάρτες τιμωρώντας εύκολα αντίστοιχα τους παίκτες του Παναθηναϊκού», τόνισε.

«Πλέον είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι τελειωμένος. Χρειάζεται να σε πάει και λίγο η μπάλα, γιατί στο πρώτο ματς δεν τον πήγε. Ο Άγιαξ φάνηκε ότι δεν είναι ανίκητος και με τον Ιωαννίδη πιο έτοιμο, αλλά και τον Τετέ, μπορεί ο Παναθηναϊκός να το παλέψει στο Άμστερνταμ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x