Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Αζεβέδο η ΑΕΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Μαριάνα Σίλβα-Αζεβέδο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ερασιτεχνική.

Χαντμπολίστρια της ΑΕΚ έγινε την Τετάρτη η Μαριάνα Σίλβα-Αζεβέδο. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 26ρονης διεθνούς Πορτογαλίδας περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην επίθεση.

Η Αζεβέδο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον κυπελλούχο και δευτεραθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαριάνα Σίλβα-Αζεβέδο. Η 26χρονη (20/07/1998) περιφερειακός, που εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, κατάγεται από την Πορτογαλία.

Ξεκίνησε το χάντμπολ από τη Μάιασταρς, όπου αγωνιζόταν έως το 2018. Ακολούθησε η μεταγραφή της στην, επίσης, πορτογαλική Αλάβριουμ Λοβ Τάιλς, με την οποία αγωνίστηκε και στα σαλόνια του Challenge Cup, φτάνοντας έως τις 16 καλύτερες ομάδες.

Το 2019 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Μαδέιρα, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Πορτογαλίας. Το 2022 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΣΧ Πυλαίας, με την οποία αγωνίστηκε και στο EHF European Cup, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κατακτώντας το Κύπελλο.

Μαριάνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x