Stoiximan Super League

Ντρίμπλαρε την ήττα στο 97’ ο Άρης που ακόμα… ψάχνεται

Ισόπαλος 1-1 κόντρα στην Ελμπασάνι στο άδειο «Κλ. Βικελίδης» ήρθε ο Άρης, αποφεύγοντας την ήττα με γκολ του Σαβέριο σχεδόν στην εκπνοή. Ντεμπούτο για Μάγιο.

Άρης υπό… κατασκευή και 1-1 κόντρα στην Ελπασάνι. Οι «κίτρινοι» έφεραν ισοπαλία-καμπανάκι απέναντι στην ομάδα της Αλβανίας, σώζοντας στο τέλος την παρτίδα με γκολ του Σαβέριο στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Γκρέκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ομάδας του Μάντζιου σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Άρης, ο οποίος είχε και αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, με τους Μάγιο και Μόντσου να κάνουν ντεμπούτο, παρουσιάστηκε συνολικά ανώτερος. Ωστόσο, παρουσιάστηκε φλύαρος και αναποτελεσματικός, ενώ έδειξε ασφαλώς και αδυναμίες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε συνοχή, επηρεασμένος και από το γεγονός ότι παρέταξε με αλλαγές την ομάδα του ο έμπειρος τεχνικός. Μία από τις λίγες καλές στιγμές προήλθε από σέντρα του Μάγιο και κεφαλιά του Σαμόρα.

Η είσοδος των Μορόν, Ζουλ και Μόντσου έκανε πιο απειλητικό τον Άρη, που είχε πολύ καλή στιγμή στο 49’ με τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος έπιασε φαλτσαριστό σουτ, που έβγαλε με δυσκολία ο αντίπαλος γκολκίπερ. Παρά το γεγονός ότι είχε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι του, ο Άρης δεν μπορούσε με ευκολία να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 81’ ο Μορόν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς έπειτα από κόντρες έφτασε σε αυτόν η μπάλα, αλλά έπιασε αέρα από πλεονεκτική θέση. Τέσσερα λεπτά μετά δεν μπόρεσε και πάλι να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Λίγο πριν την εκπνοή, ο Ζουλ εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαβέριο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Άρης: Κυριαζής, Βέλεθ (46’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια (46’ Ζουλ), Μάγιο (46’ Φατόρε), Πάρντο (46’ Πάβιτσιτς, 79’ Καραμανλής), Μανού Γκαρθία (46’ Μόντσου), Παναγίδης (66’ Σεβαστίδης), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ντιαντί (46’ Σαβέριο) και Ζαμόρα (46’ Μορόν)

Ελμπασάνι: Τοτόσι, Ζαίμι, Κάσα Α., Χασάνι (70’ Κάκι), Λίλα (86’ Χαλίλι), Κάσα Κ., Γκρέκα, Χίλα, Λουλάι (79’ Γκιόνι), Ντρος και Γκόμες (79’ Λέσι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x