Europa League

Τζούρισιτς: «Όταν αισθάνομαι καλά, έτσι παίζω – Τώρα παίζουμε πολύ πιο σύγχρονα»

Οι δηλώσεις του Φίλιπ Τζούρισιτς μετά την ευρεία νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ.

Το νέο σύνολο που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός αλλά και τις δικές του πολύ καλές φετινές εμφανίσεις, σχολίασε ο Φίλιπ Τζούρισιτς μετά την ευρεία νίκη (0-4) των «πρασίνων» επί της Μπότεφ και την πρόκρισή τους στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Παιχνίδι, στο οποίο ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε ένα τέρμα αλλά και άμεση συμβολή σε ακόμα ένα (που χρεώθηκε ως αυτογκόλ).

O Σέρβος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ.

«Όταν αισθάνομαι καλά, έτσι παίζω. Και πέρυσι ενδεχομένως να μην ήμουν καλά και γι' αυτό δεν μπορούσα να αποδώσω. Αλλά φέτος είμαι καλά -είναι και ο Ντιέγκο Αλόνσο- και αυτό βγαίνει.

Τώρα παίζουμε πολύ πιο σύγχρονα και είμαστε σε καλύτερη εγρήγορση, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Εγώ όταν έχω μπάλα δεν το σκέφτομαι, επιτίθεμαι χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ο προπονητής μας μας δίνει αυτές τις δυνατότητες. Έχουμε ένα καλό προπονητή, εξάλλου χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί
», τόνισε αρχικά στην Cosmote TV ο 32χρονος άσος.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με τον Άγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League: «Καταρχάς, θα ήθελα να πω ότι ίσως η κατάσταση πέρυσι να μην ήταν η καλύτερη, αλλά θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ στο σημαντικό ματς με τον Άγιαξ. Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην θέλουν εμένα ή κάποιον άλλον, ωστόσο είμαστε όλοι μια ομάδα, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πιστεύω πως μπορουμε να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να δείξουμε στον Άγιαξ πως είμαστε μεγαλύτεροι.

Ο προπονητής του Άγιαξ (σ.σ. Φραντσέσκο Φαριόλι) είναι ένας πολύ καλός φίλος και ξέρω πώς παίζει, θα θέλει την κατοχή. Έχουμε ποιότητα και πιστεύω με τους οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x