Stoiximan Super League

Μπιανκόν: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες - Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν»

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στον Ηρακλή Αντύπα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και τα συμπεράσματά του από αυτό το διάστημα.

Αποστολή στο Σίνταμ: Ηρακλής Αντύπας

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/07), ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ναϊμέγκεν στο Μαβρίκ, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Ηρακλή Αντύπα, για τα συμπεράσματά του από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία, για τα απαιτητικά φιλικά που έρχονται και για την πολύ υψηλή ποιότητα της μέχρι στιγμής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το συναίσθημα είναι καλό. Τελειώσαμε με νίκη, καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι χθες ήταν λίγο δύσκολο, αλλά δουλέψαμε πολύ αυτές τις δύο τελευταίες εβδομάδες, οπότε ήμασταν πραγματικά, πραγματικά κουρασμένοι, αλλά τελειώσαμε καλά τη δουλειά με έναν καλό αντίπαλο. Παίζουμε το παιχνίδι μας και πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αφού εξασφαλίσαμε το σκορ και τελειώσαμε καλά αυτό το καμπ προετοιμασίας.

Τώρα θα έχουμε κάποια μέρα ρεπό για να ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας με τα δύο παιχνίδια στην Ιταλία μετά από ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ, το τελευταίο παιχνίδι στην Κύπρο και θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα.

Αλλά όλη η ομάδα ήταν καλή. Δουλεύουμε με πολύ καλό τρόπο και ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Η προετοιμασία εδώ στην Ολλανδία ήταν καλή. Το γήπεδο ήταν τέλειο, οι υποδομές ήταν κορυφαίες, το ξενοδοχείο επίσης οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύουμε όλη μέρα είναι πολύ καλοί. Έχουμε μια φανταστική ομάδα παιδιών. Είναι χαμογελαστοί εκεί, επομένως όλα καλά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x