Stoiximan Super League

Δοκιμές και αλλαγές κράτησαν τον Άρη στο… μηδέν

Ισόπαλο χωρίς σκορ τελείωσε το φιλικό του Άρη με την Ντόρντρεχτ, στο οποίο πάντως ο Άκης Μάντζιος προέβη σε αρκετούς πειραματισμούς, ενώ… αποβλήθηκε κιόλας!

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό του Άρη με την Ντόρντρεχτ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Ολλανδίας, στο Ζεστ, που είχε πάντως αρκετή ένταση αλλά και πολλές δοκιμές από πλευράς «κίτρινων».

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος έκανε ουκ ολίγες αλλαγές, προσεγγίζοντας διαφορετικά το σημερινό φιλικό σε σχέση με εκείνο κόντρα την Άλκμααρ, με αποτέλεσμα η ομάδα του να παρουσιάσει δύο πρόσωπα.

Ένα κακό, στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, αλλά και ένα βελτιωμένο στο δεύτερο μέρος, στο οποίο βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή του Άρη.

Παρότι κινητικοί, αν και έφταναν πολύ πιο εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου, δημιουργώντας ευκαιρίες, γκολ δεν βρήκαν οι Θεσσαλονικείς τελικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης: Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδη, Μεμέτογλου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμανοφ, Μορόν. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζουλ, Σαμόρα, Σαβέριο, Φετφατζίδης, Βέλεθ, Μοντόγια, Αγοραστός, Σεβαστίδης

Ντόρντρεχτ: Μπόσιν, Βαλκ, Χίλτον, Αμούζου, Σλάις, Σεβντού, Οσουντίνα, Χάεν, Σέιν, Φαν Βιάνεν, Εμπεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x