Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αυτά θα «δώσει» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Τετέ - Από το ίδιο… ράφι και ο αριστερός εξτρέμ»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου…

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων στάθηκε αρχικά στον Τετέ, ο οποίος είναι ήδη στην Αθήνα και στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας παίρνοντας τη θέση του Αϊτόρ.

Ο Νίκος Αθανασίου, στη συνέχεια, ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του νέου άσου του τριφυλλιού, τονίζοντας το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το ένας εναντίον ενός καθώς όπως ανέφερε δοκιμάζει αρκετές ντρίπλες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με μεγάλη επιτυχία σε αυτές.

«Ο Τετέ βάζει στη δημιουργική γραμμή του Παναθηναϊκού στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Δοκιμάζει 6-7 ντρίπλες σε κάθε παιχνίδι με μεγάλο ποσοστό επιτυχία. Είναι ένας παίκτης με καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είναι η δεύτερη πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά από αυτή του Σισέ. Και είναι η πιο δαπανηρή που έχει γίνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Από όσα αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω και ο επόμενος , ο αριστερός εξτρέμ, θα είναι από το ίδιο ράφι».

Σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε μία πιθανή 11άδα που σκέφτεται ο Αλόνσο. Ο Λοντίγκιν θα είναι κάτω από την εστία. Ο Μλαντένοβιτς, στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βιλένα με τον Αράο είναι πιθανό να βρεθούν στη μεσαία γραμμή, με τον Γερεμέγιεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε όλη την ανάλυση που έκανε ο Νίκος Αθανασίου για το αγωνιστικό προφίλ του Τετέ, τι είπε για τα στοιχεία που έχει ο Βραζιλιάνος και «κουμπώνουν» με το παιχνίδι του Ιωαννίδη, αλλά και την σημερινή αναμέτρηση με τη Μπότεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x