Ελλάδα

Κατηγορηματική διάψευση του Ραζνάτοβιτς για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση πως ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, λέγοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό.

Καμία συζήτηση και κανένα θέμα, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει σχετικά με την παραχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντης του παίκτη, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα που έκανε λόγο για άρνηση των Πειραιωτών σε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον φόργουορντ.

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως αν υπάρξουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πετρούσεφ, θα γίνουν μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ.

«Είναι δυνατόν τα σερβικά Μέσα να μεταδίδουν αυτό (σσ. ότι ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Φιλίπ Πετρούσεφ) και να λένε ότι η μεταγραφή απέτυχε. Ποια είναι η πηγή; 18.000 followers;

Δεν υπήρξαν και θα υπάρξουν συζητήσεις μέχρι τελικά ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση "4". Αυτό είναι το συμπέρασμα εδώ και δύο εβδομάδες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Απίστευτο»
, έγραψε ο ατζέντης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x