Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και από τα μεταγραφικά νέα των Πειραιωτών μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη, ο απεσταλμένος του σταθμού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» αρχικά στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών που προέρχονται από την Κ19 του συλλόγου (και) στο φιλικό με τη Μαλίν.

«Με Μεντιλίμπαρ μπορούν να παίξουν και βασικοί. Δεν κοιτάει βιογραφικό ή ηλικίες. Το απέδειξε και πέρυσι, για παράδειγμα με τον Αποστολόπουλο. Τους αξιολογεί. Αυτά τα παιδιά έχουν ''χρυσή'' ευκαιρία μπροστά τους, για να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, να διεκδικήσουν μια θέση στον Ολυμπιακό. Πρέπει να το δεχτεί και ο κόσμος, σε περίπτωση που παίξουν αυτά τα παιδιά και έρθει μια γκέλα. Πρέπει να μπει στο ''πετσί'' μας αυτή η νοοτροπία», ανέφερε αρχικά ο Ηρακλής Αντύπας.

Εν συνεχεία, σε ό, τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα εξήγησε ότι ο Κρίστοφερ Βέλντε φαίνεται να είναι κοντά στον Ολυμπιακό, υπενθυμίζοντας ότι στη λίστα βρίσκεται και ο Μπέντζαμιν Ντομίνγκες.

Επίσης, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα από το Μεξικό για τον Ραμόν, μεταφέροντας τη πληροφορία ότι το ποσό που ζητούν οι Πειραιώτες είναι στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x