NBA

Ο Μπράουν των Σέλτικς «έθαψε» τον γιο του Λεμπρόν και τον έπιασε η κάμερα!

Ο Τζέιλεν Μπράουν σχολίασε στην παρέα του τον γιο του Λεμπρόν Τζέιμς με όχι τα καλύτερα λόγια.

Στα… πράσα έπιασε η κάμερα τον Τζέιλεν Μπράουν να «θάβει» τον γιο του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, στη διάρκεια του αγώνα των Σέλτικς με τους Λέικερς για το Summer League του NBA στο Λας Βέγκας.

Ο σούπερ σταρ της Βοστώνης και MVP των τελικών του ΝΒΑ παρακολουθούσε τον αγώνα δίπλα σε δύο παίκτριες του WNBA και κάποια στιγμή γύρισε και τους είπε: «Δεν πιστεύω πως ο Μπρόνι είναι επαγγελματίας!», με την Κάισρι Γκόντρεζικ να σχολιάζει «… πιστεύω πως θα είναι στην ομάδα τους στην G-League» και τον Μπράουν να απαντά «… μπα, δεν νομίζω. Πιστεύω πως λόγω του ονόματός του θα είναι στους Λέικερς».



Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, ύψους 1,88μ., επελέγη στο νούμερο 55 του ντραφτ από τους Λέικερς μολονότι οι επιδόσεις του στο κολέγιο δεν προδιέθεταν για κάτι τέτοιο. Ήδη γίνεται πολλή συζήτηση για νεποτισμό, κάτι που ενισχύεται από τις εμφανίσεις του Μπρόνι στο Summer League. Τα ξημερώματα στην ήττα των Λέικερς από τους Σέλτικς με 88-74 είχε 2 πόντους με 1/5 σουτ, ενώ στα 24:58 που αγωνίστηκε η ομάδα του ήταν στο -22.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x