Stoiximan Super League

Το βίντεο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας του Αστέρα με τον AKTOR

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ΑΚΤΩΡ σε κοινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασαν τη χορηγική τους συνεργασία και το νέο εμπορικό όνομα του συλλόγου, ASTERAS AKTOR.

Νέα εποχή για τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως έγινε γνωστό και επίσημα, σε συνέντευξη Τύπου η ομάδα πλέον μετονομάζεται σε Asteras AKTOR μετά την συμφωνία της ΠΑΕ με την μεγάλη κατασκευαστική εταιρία για την ονοματοδοσία της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας, στην οποία έδωσαν το παρών στελέχη της εταιρείας αλλά μεταξύ άλλων και οι Μίλαν Ράσταβατς, Γιώργος Μποροβήλος, Νίκος Καλτσάς.

Παρουσιάζοντας τη νέα εμπορική συνεργασία, ο κ. Μποροβήλος σημείωσε ότι αυτή αποτελεί σταθμό στην ιστορία της ομάδας, καθώς ο Αστέρας προσθέτει έναν ισχυρό συνεργάτη στο πλευρό του. Ο ASTERAS AKTOR, όπως θα ονομάζεται εφεξής η ομάδα, μοιράζεται κοινό όραμα, πορεία και χαρακτηριστικά με την ΑΚΤΩΡ, όπως η συνέπεια και η συνέχεια, τόνισε. Και πρόσθεσε ότι ASTERAS AKTOR και ΑΚΤΩΡ, «κατασκευάζουν το μέλλον τους - δεν τους το χάρισε κανένας». «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Από σήμερα, η ΑΚΤΩΡ βάζει στο πέτο της ένα ακόμη αστέρι: Τον Αστέρα μας» κατέληξε ο κ. Μποροβήλος.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του ASTERAS AKTOR και έρχεται να δυναμώσει την ομάδα, προκειμένου να φέρει νέες επιτυχίες. Ενώ ο αρχηγός της ομάδας, κ. Νίκος Καλτσάς χαρακτήρισε την ημέρα σημαντική για την ομάδα, καθώς φέρνει έναν νέο, ισχυρό συνεργάτη, ενώ εξέφρασε την ευχή του για ανοδική πορεία και ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x