Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ενσωματώνονται οι Σέρβοι διεθνείς, την επόμενη εβδομάδα η επιστροφή των Σλοβένων

Εν αναμονή της επιστροφής των Σέρβων και Σλοβένων διεθνών βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει ο Ιωαννίδης.

Ημέρα επιστροφών θα είναι η αυριανή (9/7) στον Παναθηναϊκό, με Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς, οι οποίοι συμμετείχαν στο Euro 2024 με την εθνική ομάδα της Σερβίας, να αναμένονται την Τρίτη στο Κορωπί, έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας!

Όσον αφορά τους Σλοβένους διεθνείς, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τη φάση των «16» της διοργάνωσης που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να τεθούν στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο την επόμενη εβδομάδα (15/07), αφού έχουν πάρει έξτρα άδεια.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε στην αυριανή προπόνηση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και έναν μήνα, χάνοντας όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Παρέμεινε στην Αθήνα όπου συνέχισε την αποθεραπεία του, στη μάχη που δίνει για να προλάβει το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι των «πράσινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x