Πόλο

Ελευθεριάδου στο sport-fm.gr: «Για εμένα δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το μετάλλιο»

Ηγετικό μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο, η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στο sport-fm.gr ξεκαθαρίζοντας ότι για εκείνη δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από τη κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

To sport-fm.gr βρέθηκε στην Media Day που διοργάνωσε η ΚΟΕ πριν από την αναχώρηση της αποστολής των αθλημάτων της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, όπου φυσικά έδωσαν το παρών και οι αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών!

Ηγετικό στέλεχός της εδώ και χρόνια, η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για το πώς κυλάει η προετοιμασία, τονίζοντας ότι μαζί με την αισιοδοξία και την καλή διάθεση, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει και ταπεινότητα, δεδομένης της βαρύτητας της διοργάνωσης!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η προετοιμασία πάει αρκετά καλά. Θεωρώ πως όλες οι κοπέλες έχουμε αντιληφθεί τη βαρύτητα αυτής της διοργάνωσης. Πάμε για κάτι πάρα πολύ σπουδαίο εκεί, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, και θέλουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η περιφερειακή του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει διάθεση, χαρά, χιούμορ, αλλά υπάρχει επίσης μεγάλη ταπεινότητα και σεβασμός, ως προς το εθνόσημο που θα φοράμε».

Τέλος, όσον αφορά τον στόχο που έχει τεθεί, ανέφερε: «Για εμένα δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το μετάλλιο. Όταν πας στους Ολυμπιακούς, δεν σε νοιάζει απλά να πας. Θες να πας και να πάρεις αυτό που πραγματικά θες, και αυτό είναι ένα μετάλλιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x