Γενικά

«Καρφιά» Γκόρντον για διαιτησία: «Καλή ομάδα η Ισπανία, αλλά δεν κατάλαβα τη διαφορά στις βολές»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Έρικ Γκόρντον, μετά την ήττα που γνώρισαν οι Μπαχάμες από την Ισπανία, στον τελικό του Προολυμπιακού.

Απογοητευμένος με την ήττα που γνώρισαν οι Μπαχάμες από την Ισπανία, στον τελικό του Προολυμπιακού και έχασαν την πρόκριση στο Παρίσι, ήταν ο Έρικ Γκόρντον.

Ωστόσο, ο βετεράνος ΝΒΑer δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι η «φούρια ρόχα» ήταν καλύτερη από τη δική του ομάδα και μάλιστα «κάρφωσε» τους διαιτητές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν διαφορετικά κριτήρια και λέγοντας ότι οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο εκτέλεσαν διπλάσιες ελεύθερες βολές.

Για την ιστορία, οι Μπαχάμες εκτέλεσαν 13 βολές, ενώ από την άλλη η Ισπανία είχε 25.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έρικ Γκόρντον:

«Προφανώς και ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Ισπανία γιατί είναι μία καλή ομάδα. Αλλά, δεν κατάλαβα το γεγονός ότι σε ένα δυνατό ματς, που οι ομάδες παίζουν physical, η μία πήγαινε συνεχώς στη γραμμή των βολών, ενώ η άλλη πήγε μία το πολύ δύο φορές.

Ήταν πολύ physical το παιχνίδι… Είναι δύσκολο να πω ότι έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Πήραν τη νίκη, είναι καλή ομάδα, αλλά δεν μου άρεσε η διαφορά στις ελεύθερες βολές. Σούταραν σχεδόν τις διπλάσιες από εμάς και είμαστε ομάδα που πηγαίνει συνεχώς προς το καλάθι. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τη διαφορά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x