Ευρώπη

Ραούλ Νέτο: «Η Φενέρ μου διέκοψε το συμβόλαιο όταν τραυματίστηκα - Αυτή τη στιγμή δεν έχω ομάδα»

Ο Ραούλ Νέτο τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε διέκοψε το συμβόλαιό του όταν τραυματίστηκε την περασμένη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή είναι free agent και ψάχνει ομάδα.

Μία αποκάλυψη σχετικά με τη Φενέρμπαχτσε έκανε ο Ραούλ Νέτο, λίγο μετά την πρόκριση της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρίγας.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο 1+1 με την τουρκική ομάδα, όμως το καλοκαίρι έπαθε ρήξη επιγονατιδικού τένοντα παίζοντας με την εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη σεζόν.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη, είναι πως η Φενέρ λίγο μετά τον τραυματισμό διέκοψε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το συμβόλαιό του, κάτι που δεν κοινοποιήθηκε από τον σύλλογο.

«Δεν έχω ομάδα αυτή τη στιγμή. Είμαι ελεύθερος. Και ναι, η Φενερμπαχτσέ μου έκοψε το συμβόλαιο πέρυσι μετά τον τραυματισμό. Ακόμα ψάχνω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου μου για την επόμενη σεζόν», ανέφερε αναλυτικά ο Νέτο μιλώντας στο BasketNews.

Από το 2015 μέχρι το 2019, ο Νέτο έπαιξε στο NBA για τους Τζαζ και ακολούθησαν Σίξερς (2019/20), Γουίζαρντς (2020-22), ενώ στην τελευταία του πλήρη σεζόν αγωνίστηκε στους Καβαλίερς. Με την ομάδα του Κλίβελαντ, μέτρησε 49 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 3,2 πόντους και 1,6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x