Ελλάδα

Σέζαρ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, καλή τύχη στην Ελλάδα»

Τα συγχαρητήριά του στην Ελλάδα για την πρόκρισή της τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έδωσε ο Γιόσιπ Σέζαρ μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί της Κροατίας.

Ο Γιόζιπ Σέζαρ τόνισε πως η Κροατία έκανε καλό προ-Ολυμπιακό κι αξίζουν συγχαρητήρια στους «χρβάτσκι», έδωσε σύνθημα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025 τον ερχόμενο Νοέμβριο κι εξήρε τον Γιάννη Αντετονκούμπο και την αποτυχία τους να τον περιορίσουν μέσα στη ρακέτα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα κι εύχομαι καλή τύχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαίρω και την ομάδα μου, που έκανε πολύ καλό τουρνουά. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς και τώρα κοιτάμε τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ τον Νοέμβριο. Ο Γιάννης είναι τεράστιος, μπορεί να φτάσει κοντά στο καλάθι με ένα… βήμα. Επιλέξαμε να κλείσουμε τη ρακέτα, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πέτυχε αρκετά σουτ από τα 4-5 μέτρα. Δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα».

Ο Ματέο Ντρέζνιακ τόνισε πως: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ενέργεια. Έβαλα κάποια σουτ, έδωσα ενέργεια κι ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα που μας στοίχισαν τη νίκη. Έπρεπε να βάλουμε κάποια σουτ παραπάνω, αλλά ήμασταν αρκετά άστοχοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x