Ελλάδα

Η απάντηση Μπαρτζώκα σε οπαδό για το αν θα πάρει ο Ολυμπιακός τον Φουρνιέ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το «παρών» σε τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Κόρινθο και απάντησε σε οπαδό για το αν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Εβάν Φουρνιέ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε... μεταγραφικό «πυρετό», αφού έχει ήδη ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα και Κίναν Έβανς, ενώ τα έχει βρει με τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος όμως πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τους Ράπτορς.

Εν μέσω αυτών των συνθηκών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε σε τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Κόρινθο το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου, ως επίτιμος προσκεκλημένος του Δημάρχου Κορινθίων για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Από το βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται ο τεχνικός των Πειραιωτών να δίνει σε έναν οπαδό της ομάδας πληροφορίες για τα μεταγραφικά. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω φίλος των «ερυθρολεύκων» ρωτάει αρχικά τον Μπαρτζώκα «θα πάρουμε τον Βεζένκοφ;», με τον Έλληνα προπονητή να γνέφει καταφατικά.

Στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος οπαδός ρωτάει και για την περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ενδιαφέρει τους Πειραιώτες αν επιλέξει να αφήσει το NBA, με τον Μπαρτζώκα αυτή τη φορά να απαντάει ξεκάθαρα «όχι».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x