Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Αυστρία, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι τελευταίες εντυπώσεις για τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ κακές. Δεν λειτούργησε τίποτα από αυτά που θέλει ο Αλόνσο. Ήταν βαριά τα πόδια, λόγω των διπλών προπονήσεων, για να βγουν τα πράγματα μέσα στη σεζόν. Ο Αλόνσο δεν έχει ανησυχία, αφού έχει εντοπίσει αυτά που δεν βγήκαν. Έχει μείνει ευχαριστημένος από τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν έχει τα 6/11 της βασικής του ομάδας, αφού το κέντρο αυτή τη στιγμή ο Τσέριν, ο Μπακασέτας και ο Μαξίμοβιτς, δεν ήταν χθες. Δεν έπαιξε ο Γεντβάι. Δεν ήταν στην προετοιμασία ο Ιωαννίδης. Ήταν στο Ευρωπαϊκό ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς, οι οποίοι θα ήταν βασικοί αντί των νεαρών παιδιών. Δεν έχει έρθει ο Μλαντένοβιτς. Η ομάδα δεν είχε τον βασικό της κορμό, αφού δεν είχε τους διεθνείς που θα επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα και σιγά-σιγά θα έρθουν οι υπόλοιποι (Σλοβένοι), που θα είναι διαθέσιμοι για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x