Ελλάδα

Γκαρσία-Φελίς: «Περήφανοι για την προσπάθειά μας με Κροατία»

Τι δήλωσαν Νέστορ Γκαρσία και Αντρές Φελίς μετά την ήττα της Δομινικανής Δημοκρατίας από την Κροατία.

Ο Νέστορ Γκαρσία και ο Αντρές Φελίς δήλωσαν περήφανοι για την προσπάθεια της Δομινικανής Δημοκρατίας στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά μετά την οριακή ήττα από την Κροατία στα ημιτελικά.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, πολύ κλειστό. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί πάλεψαν ως το τέλος απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Κροατία, που έχει μακρά παράδοση. Δώσαμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά είμαι περήφανος», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο νέος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, το περιμέναμε. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας, αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος το σουτ ήταν πολύ κοντά στο στόχο για να πάμε στην παράταση, αλλά δεν ευστοχήσαμε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για το μέλλον. Είναι δύσκολο να βρεθείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο λίγες ομάδες τα καταφέρνουν. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και σοφοί στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x