NBA

Το συγκινητικό μήνυμα του Τόμπσον στους Γουόριορς: «Μη στεναχωριέστε που τελείωσε, να είστε χαρούμενοι που συνέβη»

Ο Κλέι Τόμπσον έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά την αποχώρησή του, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 13 ένδοξα χρόνια που έζησε με την ομάδα.

Μπορεί να μοιάζει σαν ψέμα, όμως μετά από 13 χρόνια χωρίς να αλλάξει ποτέ ομάδα, ο Κλέι Τόμπσον αποχώρησε οριστικά από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφήνοντας τον Στεφ Κάρι χωρίς τον «Splash Brother» του.

Ο σπουδαίος σουτέρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μάβερικς, έγραψε στα social media ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τους «πολεμιστές», τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα έζησε με την ομάδα και με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια και εικόνες για να εκφράσω πως αισθάνομαι για εσάς. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ για τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Αποτέλεσε τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα των Ουόριορς από την πρώτη ημέρα. Πάντα ήθελα να είμαι ο καλύτερος που μπορούσα και να βοηθήσω ώστε να έρθουν όσα περισσότερα πρωταθλήματα ήταν δυνατόν να έρθουν.

Το καλύτερο κομμάτι δεν ήταν πάντως τα δακτυλίδια, αλλά οι φιλίες που έκανα σε αυτό το διάστημα. Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τους Ουόριορς top-class οργανισμό. Μη στεναχωριέστε που τελείωσε, να είστε χαρούμενοι που συνέβη. Μέχρι να βρεθούμε ξανά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x