Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προέχει να μάθουν τα θέλω του Αλόνσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Αύριο τα... σπουδαία για Ντραγκόφσκι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στο bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία που έχει για παίκτες του Παναθηναϊκού να κατανοήσουν τι τους ζητάει ο Ντιέγκο Αλόνσο και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Για κοπιαστικό πρόγραμμα έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας και την… ουσία της εκάστοτε προετοιμασίας.

«H σημερινή ημέρα ήταν πολύ εξαντλητική για τους παίκτες, είχε πολύ ένταση και το πρωί και το απόγευμα. Ο Αλόνσο φώναζε συνέχει στους παίκτες να πιέζουν, είδαμε ξεκάθαρα τι θέλει. Είχε για σχηματισμό το 4-2-3-1, που μπορεί να το γυρίσει και σε 4-3-3, όταν έρθουν και οι υπόλοιποι. Το θέμα είναι να μάθουν οι παίκτες τα θέλω του προπονητή, είναι πολύ απαιτητικός και κοιτάζει την κάθε λεπτομέρεια. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Αύριο θα έρθουν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και Λημνιός», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αύριο το πρωί θα κάνει μια εξέταση ο Ιωαννίδης για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο ώμος του και αν δεν είναι καθαρή δεν θα πάει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως αύριο θα κλείσει η υπόθεση του Ντραγκόφσκι για τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ενώ τόνισε πως αν δεν προχωρήσει του Γιαννούλη θα πάει σε άλλη περίπτωση, που δεν είναι πάντως κλεισμένη ακόμα.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Παβόν, ανέφερε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει ξανά των «πράσινους», εξετάζεται, αλλά δεν υπάρχει πρόταση από πλευράς τους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x