Ελλάδα

Επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα!

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό!

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό!

Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό «καίει» το «τριφύλλι», καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται πως 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου έγινε ρίψη μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα ενός στομίου από ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Επίσης, τονίζεται ότι 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 3ης περιόδου ακούστηκε υβριστικό σύνθημα (κατά του Σωκράτη Κόκκαλη). Και για τα δύο παραπάνω γεγονότα υπήρξε ανακοίνωση-προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Τέλος, δε, σημειώνεται στο φύλλο αγώνα ότι «κατά την αναχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος του Παναθηναϊκού έριξε πάνω τους νερό».

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί, φυσικά, από τους δικαστές και τη ΔΕΑΒ και μένει πλέον να δούμε την τιμωρία -αν φυσικά υπάρξει- που θα επιβληθεί στους «πράσινους» και πότε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x