Ευρώπη

Μυθικό φινάλε στην Πόλη με την Εφές να μένει ζωντανή για τον τίτλο με buzzer beater του Λάρκιν!

Με τον Σέιν Λάρκιν να σκοράρει σε «νεκρό χρόνο», η Εφές πήρε τη νίκη με 82-81 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, γλιτώνοντας την «σκούπα» και μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών Τουρκίας!

Μετά τα δύο break στην έδρα της Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε κρατούσε τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 3 της σειράς των τελικών Τουρκίας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κάπου εκεί όμως, αυτός ο τρομερός παίκτης που ακούει στο όνομα, Σέιν Λάρκιν, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα μυθικό buzzer beater δίποντο σε «νεκρό χρόνο», χάρισε τη νίκη στην Εφές (81-82), διατηρώντας τη ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το προβάδισμα να αλλάζει ουκ ο λίγες φορές χέρια. Τελικώς, αυτή που έμελλε να πάρει τη νίκη ήταν η ομάδα του Μιγιάτοβιτς, στέλνοντας τη σειρά σε τέταρτο τελικό, και πάλι στην έδρα της Φενέρ!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουίλις με 20 πόντους, με τους Λάρκιν και Οσμάνι να ακολουθούν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, ξεχώρισε ο Γουίλμπεκιν με 17 πόντους, με τον Καλάθη να ολοκληρώνει το ματς με double-double (10π., 12ασ.) και τον Παπαγιάννη με 12 πόντους.




Τα δεκάλεπτα: 16-13, 39-34, 56-56, 81-82.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x