Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Λάθος που δεν κράτησε Πογέτ η ΕΠΟ, πρέπει να επενδύσουμε στην επιτυχία του Ολυμπιακού»

Διαβάστε και ακούστε τις δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη πως η ΕΠΟ έκανε τεράστιο λάθος με την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, μίλησε για την προετοιμασία των Legends του 2004 ενόψει του φιλικού για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ότο Ρεχάγκελ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

Για το γεγονός ότι συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro στην Πορτογαλία και το φιλικό με τους αστέρες της UEFA: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς… Εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε όταν έχουμε την ευκαιρία, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και σε κάποια Youth Camp που διοργανώνονται. Άλλοι θέλουν περισσότερη δουλειά, άλλη λιγότερη… Από ό,τι μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τους Έλληνες της Γερμανίας και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το παιχνίδι, αφού εκείνες τις μέρες είναι και στο Euro. Θα είναι μία όμορφη γιορτή για όλους όσοι βρεθούν εκεί…

Θεωρώ ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη αξία. Και εθνικά και συλλογικά, το ταλέντο περισσεύει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και είναι ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα».

Για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό: «Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο. Είναι τεράστια επιτυχία, στην οποία πρέπει να χτίσουμε. Ο Ολυμπιακός χτίζει και το αποδεικνύει και πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Όταν το κάνεις σωστά, η ανταμοιβή έρχεται πάντα. Έχει ανέβει το πρωτάθλημα και αυτό κάνει καλό στις ομάδες. Ο ανταγωνισμός που πήγε μέχρι το τέλος του πρωτάθλημα, τον είχε σε εγρήγορση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του Conference. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να πάει ανεκμετάλλευτο, όπως έγινε με τη δική μας επιτυχία με την Εθνική».

Για την κατάσταση της Εθνική Ελλάδας μετά τα προκριματικά του Euro: «Κανείς από τους παίκτες δεν φταίει. Η Ομοσπονδία έχει κάνει λάθος, δεν έπρεπε να φύγει ο προπονητής, καθώς είχε πιάσει τον σφυγμό του Έλληνα παίκτη, το ταλέντο και θεωρώ ότι έγινε λάθος με την απομάκρυνση του προπονητή. Ελπίζω να διορθωθεί με την πρόσληψη ενός τεχνικού με ανάλογα προσόντα. Είναι κρίμα που δεν συνέχισε ο κόουτς στο τιμόνι της Εθνικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x