Stoiximan Super League

«Η πιο εμβληματική περίπτωση προπονητή»: Αποθεώνουν Αλμέιδα στο Μεξικό!

Μέλι στάζουν ακόμη στο Μεξικό για τον Ματίας Αλμέιδα, με το «chivaspasion» να τονίζει ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο εμβληματική περίπτωση προπονητή στην ιστορία της Τσίβας.

Ανεξίτηλο έχει αφήσει το σημάδι του στο Μεξικό ο Ματίας Αλμέιδα.

Στη χώρα της Βόρειας Αμερικής, για ακόμα μία φορά, έσταξαν... μέλι για τον τεχνικό της ΑΕΚ ενθυμούμενοι τα επιτεύγματά του στην Τσίβας.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «chivaspasion» κατέγραψε τους τρεις προπονητές που ερωτεύτηκαν την ομάδα, με της οποίας το ρεπορτάζ καταπιάνεται. Μάλιστα, τόνισαν ότι ο «Πελάδο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο εμβληματική περίπτωση τεχνικού στην ιστορία του κλαμπ.

«Μπορεί να θεωρηθεί η πιο εμβληματική περίπτωση. Έφτασε στην Τσίβας τον Σεπτέμβριο του 2015. Η σύνδεσή του με τον σύλλογο ξεπέρασε τα επαγγελματικά όρια, καθώς κατέληξε να νιώθει βαθιά αγάπη για το κλαμπ. Κατά την περίοδο που ηγείτο της ομάδας, ο Ματίας οδήγησε σε σημαντικούς θριάμβου. Επίσης όσα έχει πει κατά καιρούς, αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή του και το πάθος του για την Τσίβας. Ο Αλμέιδα, υπερασπίστηκε τα ερυθρόλευκα χρώματα με τιμή και επαγγελματισμό», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x