Ελλάδα

Ναν: «Μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου ο Παναθηναϊκός - Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, μετά την άνετη νίκη της ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό με τον Άρη.

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Άρη, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τα playoffs της φετινής Stoiximan Basket League, έκανε ο Κέντρικ Ναν, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουν καταφέρει με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Παράλληλα, στάθηκε στην οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στους «πράσινους», χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και πρόσθεσε ότι υπάρχει ένας ακόμα τίτλος που μένει να κατακτηθεί πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε δύο μέρες για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και να επιστρέψουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά. Μισούμε το να χάνουμε και θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι. Περισσότερο δεν θέλουμε να χάνουμε, παρά να νικάμε. Έχουμε ακόμη έναν τίτλο μπροστά μας, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι να τα καταφέρουμε.

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι τεράστιο επίτευγμα, παίζουμε ο ένας για τον άλλο και ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και νιώθω την οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Όσο προχωρούσε η σεζόν και προσαρμοζόμουν, στόχος μου ήταν να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Έχουμε φοβερούς οπαδούς και φοβερή ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι από μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και νιώθω μέλος του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x