Στίβος

Με πρώτα «βιολιά» Ινγκεμπρίγκτσεν, Βάρχολμ η Νορβηγία στο Ευρωπαϊκό στίβου

Οι Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν και Κάρστεν Βάρχολμ αποτελούν τα σπουδαιότερα ονόματα της αποστολής στίβου της Νορβηγίας που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, 7-12 Ιουνίου.

Με Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν και Κάρστεν Βάρχολμ παρόντες θα αγωνιστεί η Νορβηγία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, 7-12/6. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης σε 1.500 και 5.000 μέτρα κι ο πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 400 μέτρα με εμπόδια αντίστοιχα θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματά τους.

Σημαντικά ονόματα αποτελούν ο μεταλλιούχος στα 10.000 μέτρα στο Βερολίνο, Ζερέι Κμπρομ, που θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο, ο Εβιντ Χένρικσεν στη σφυροβολία, ο Πολ Λίλεφος στο επί κοντώ κι ο «ασημένιος» στα 1.500 μέτρα στο Βερολίνο, Νάρβε Νόρντας, όπως, επίσης, ο Μάρκους Ρουθ κι ο Σάντερ Σκοτχάιμ στο δέκαθλο, η Καρολίν Γκρόβνταλ στα 5.000 μέτρα κι ο ρέκορντμαν Ευρώπης στον μαραθώνιο, Σόμντρε Μόεν, ο οποίος θα αγωνιστεί στον ημιμαραθώνιο στη διοργάνωση της ιταλικής πρωτεύουσας.





Αναλυτικά, η αποστολή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x