Ευρώπη

Σαρωτική Φενέρ, διέλυσε με νέα κατοστάρα την Πέτκιμσπορ και πέρασε στα ημιτελικά πριν το Final Four!

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Φενέρμπαχτσε διέλυσε με σκορ 100-71 την Πέτκιμσπορ εκτός έδρας, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και πέρασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, πριν το Final Four του Βερολίνου!

Με... σπασμένα τα φρένα στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε!

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διέλυσε ξανά με κατοστάρα (100-71) την Πέτκιμσπορ εκτός έδρας, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαρίου Μπεσίκτας-Μανίσα (1-0 προηγείται η πρώτη).

Πλέον, η ομάδα της Πόλης στρέφεται στο Final Four του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR την ερχόμενη Παρασκευή (24/05, 19:00), στον πρώτο ημιτελικό.

Η Φενέρ κατόρθωσε να πάρει μία δεύτερη συνεχόμενη εύκολη νίκη, δίνοντας παράλληλα ανάσες σε βασικούς παίκτες, όπως ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Γιαμ Μαντάρ, έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους στα κρίσιμα ματς του Βερολίνου.

Kορυφαίος των νικητών με 20 πόντους ήταν ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ενώ 15 πόντους μέτρησε ο Σερτάτς Σανλί, 14 ο Σκότι Γουίλμπεκιν (7 ασίστ) και 13 ο Μελίχ Μαχμούτογλου. Καλός με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ ο Νέιτ Σέστινα.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 36-48, 52-73, 71-100

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x