Stoiximan Super League

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο ενόψει ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό

Τακτική και παιχνίδι περιλάμβανε η σημερινή (13/05) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Σένκεφελντ να ακολουθεί μέρος της, τον Ιωαννίδη να συνεχίζει με ατομικό και τους Βέρμπιτς-Αϊτόρ να απουσιάζουν.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (13/05) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (15/05) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αμετάβλητο παρέμεινε το απουσιολόγιο για τον Φατίχ Τερίμ, που δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς σε τέσσερις παίκτες, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, μέρος του προγράμματος των «πράσινων» έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ και πάλι, ενώ απόντες ήταν ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που έχει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι.

Με το «τριφύλλι» να ολοκληρώνει αύριο (14/05) το μεσημέρι την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας και ακολούθως να ανακοινώνεται η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x