Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-2 (Τελικό)

Σε μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της πρώτης… κουτσουρεμένης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη φιλοδοξώντας να βάλει ένα τέλος στην παράδοση που τον θέλει να μην επικρατεί σε πρεμιέρα από το 2004. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Σε μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της πρώτης… κουτσουρεμένης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη φιλοδοξώντας να βάλει ένα τέλος στην παράδοση που τον θέλει να μην επικρατεί σε πρεμιέρα από το 2004.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Επεισόδια πριν την έναρξη του ματς με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Στο γήπεδο βρίσκονται Ράφικ Τζεμπούρ και Γιώργος Τζαβέλλας, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Πανιωνίου. Στις κερκίδες και ο μεταγραφικός στόχος του Πανιωνίου, Γιώργος Κατσικογιάννης.



93': Λήξη της αναμέτρησης.

90': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ 2-2! Σέντρα-σουτ του Βίσιο από αριστερά, ο Σιδεράκης αν και μπερδεύεται, αποκρούει, το ριμπάουντ το παίρνει ο Σίλβα Τζούνιορ που σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

86': Εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, ο Σιόβας πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατήρι και πάει λίγα εκατοστά μακριά από το δοκάρι του Πίρσον.

86': Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ.

85': Σουτ του Μπούντιμιρ, ο Σιδεράκης εκτινάσσεται και αποκρούει.

85': Ο Εστογιανόφ βρίσκεται από δεξιά, σουτάρει, ο Πίρσον αποκρούει.

84': Κίτρινη κάρτα στον Λεάλ.

82': Κίτρινη κάρτα στον Τσότσαλιτς.

82': Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να ισοφαρίσει. Ο Βίσιο σεντράρει,ο Μπούντιμιρ αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πάει άουτ.

81': Μοναδική ευκαιρία για τον Πανιωνίο να "κλειδώσει" τη νίκη. Ο Κουμορτζί βγαίνει τετ α τετ με τον Πίρσον, ο Γκανέζος πλασάρει αλλά ο γκολκίπερ του Εργοτέλη απέκρουσε.

77': Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Μέσα ο Κυριακίδης έξω ο Κουτσιανικούλης.

75': Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Έξω ο Γουνδουλάκης, μέσα ο Μιλοβάνοβιτς.

72': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ 2-1! Μπιλιάρδο στο ύψος της μεγάλης περιοχης του Εργοτέλη, με την μπάλα να χτυπά στον Γουνδουλάκη, που ήταν οφ-σάιντ, και να επωφελείται ο Κουμορτζί που πλασάρει τον Πίρσον και σκοράρει. Την φάση την πήρε πάνω του ο διαιτητής Γιάχος.

70': Κόρνερ του Φραγκουλάκη από δεξιά, Λεάλ και Μπούντιμιρ πήδηξαν αμαρκάριστοι με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

68': Κίτρινη κάρτα στον Κρκβέλια.

58': Ωραία εκτέλεση φάουλ του Κρκβέλια προς την αριστερή γωνία του Πίρσον, λίγο άουτ.

54': Κίτρινη κάρτα στον Γιοβάνοβιτς.

52': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ 1-1! Ο Φραγκουλάκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, δέχεται την μπάλα έξω από την περιοχή και "εκτελεί" κανονικότατα τον Σιδεράκη αφού η μπάλα πήγε στο αριστερό γάμα του νεαρού γκολκίπερ.

51': Αλλαγές για τον Εργοτέλη. Οι Φραγκουλάκης και Λεάλ θα μπουν στον αγωνιστικό και θα αντικαταστήσουν τους Ολίσε και Μπέτο.

46': Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Λήξη του πρώτου μέρους

45'+1: Καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κρκβέλια σεντράρει για το κεφάλι του Γουνδουλάκη αλλά ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δεν κατάφερε να σκοράρει.

45': Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Εργοτέλη για να φέρει στα ίσια το ματς. Ο Μπούντιμιρ σεντράρει από δεξιά αλλά ο Σίλβα Τζούνιορ που βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και το πλασέ του πήγε λίγο άουτ.

38': Πάλι από δεξιά απειλεί ο Πανιώνιος με παράλληλη σέντρα του Γιόνσον να σημαίνει κίνδυνο στα καρέ του Πίρσον αλλά ο Χίμπλινγκερ διώχνει σε κόρνερ.

37': Η μπάλα ύστερα από κόντρες πηγαίνει στον Μπέτο που βρίσκεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ που έκανε ήταν πολύ άστοχο.

33': Πρώτη φάση για τον Εργοτέλη. Ο Μπέτο γυρίζει έξυπνα την μπάλα, ο Ρομάνο δεν καταφέρνει να τελειώσει σωστά την φάση με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

32': Ο Νίκος Καραγεωργίου προβληματισμένος από την εικόνα του Εργοτέλη στο ματς έχει σηκώσει τρεις παίκτες έτσι ώστε να πραγματοποιήσει αλλαγές στο ημίχρονο. Ωραίο και δυνατό σουτ του Σάμαρη, ο Πίρσον δεν έχει πρόβλημα και μπλοκάρει.

30': Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισάωρο του ματς και ο Πανιώνιος έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Ριέρα πέτυχε το εντυπωσιακό γκολ με το οποίο προηγούνται οι "κυανέρυθροι".

27': Έξυπνο σουτ του Εστογιανόφ που ανάγκασε τον Πίρσον να διώξει σε κόρνερ.

25': Ο Πανιώνιος κυκλοφορεί την μπάλα πιο άνετα ύστερα από την επίτευξη του τέρματος. Ο Εργοτέλης κινείται νευρικά και αυτό εξηγεί και την έλλειψη φάσεων μπροστά στην εστία του Σιδεράκη.

16': Ωραίο σουτ του Εστογιανόφ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

11': ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ 1-0! Ο Σίτο Ριέρα περνάει την σέντρα, επιχειρεί να "κρεμάσει" τον Πίρσον και το πετυχαίνει αφού το σουτ "άγγιξε" το τέλειο!

1' Έναρξη του αγώνα.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τ. Λεμονής): Σιδεράκης, Κρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (74' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Σάμαρης, Ριέρα, Εστογιανόφ, Γιόνσον.

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Κολοβός, Σταματής, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Μπούζας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (77' Κυριακίδης), Ρομάνο, Μπέτο (51' Λεάλ), Σίλβα, Ολίσε (51' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Αργυρός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x