Euroleague

Πετρίδης: «Νίκη επί της Μακάμπι μπορεί να… εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό - Θα πάει σε αλχημείες λόγω των απουσιών»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι μια νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βάλει τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος για την τετράδα και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στους «κοντούς».

Ένα βήμα πιο κοντά προς το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της φετινής Euroleague θα κάνει ο Παναθηναϊκός, να κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, αν το πάρει. Να τον βάλει σε θέση ισχύος για την τετράδα, δεν είναι κακό να το λέμε. Θα έχει και την ισοβαθμία απέναντι στην Μακάμπι, μια ακόμα, έχοντας την σε απόσταση τριών νικών. Το θέμα είναι πως θα βγουν τα κουκιά στην περιφέρεια. Έχει μόνο ένα καθαρόαιμο πόιντ γκαρντ, τον Γκράντ. Φαντάζομαι θα πάει σε αλχημείες, θα δώσει περισσότερο χρόνο σε Καλαϊτζάκη και Παπαπέτρου ο Αταμάν. Είναι λίγο αφελής η Μακάμπι και αυτό έχει τα καλά έχει και τα κακά του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις απουσίες που έχει το «τριφύλλι» και το… χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, μήπως ο Σλούκας προλάβει κάποιο ματς. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να παίξει με Αρμάνι, αλλιώς στο ματς με την Ζαλγκίρις. Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι θα είναι αρχές Φεβρουαρίου στην διάθεση του προπονητή. Προλαβαίνουν σίγουρα τα ματς του Κυπέλλου».

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι οι Μήτογλου, Ναν και Γκραντ είναι σε τρομερή κατάσταση από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να δούμε πόσο θα αντέξουν καθώς παίζουν… στα κόκκινα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x