Stoiximan Super League

«Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Άδανα - Θα έχει συνάντηση με τον Τερίμ για μεταγραφική υπόθεση»

Στην Αθήνα για να συζητήσει με το Φατίχ Τερίμ μια μεταγραφική υπόθεση που αφορά τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο πρόεδρος της Άδανα, Μετίν Κορκμάζ, σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές και στα μεταγραφικά, προσπαθώντας να κλείσει όλες τις τρύπες που έχει στο ρόστερ του, με την απόκτηση του στόπερ να... επίκειται!

Σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο πρόεδρος της Άδανα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ για μεταγραφική υπόθεση.

«Στην Αθήνα μετέβη ο αντιπρόεδρος της Άδανα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, για να έχει μεταγραφικές συνομιλίες με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ», αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Τούρκο προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.



Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Αντριού Γκραβιγιόν, του Γάλλου στόπερ, έχει γραφτεί στην Τουρκία πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ενώ πριν από κάποια ώρα υπήρξε νέο δημοσίευμα, που έμπλεκε άλλον έναν παίκτη της Άδανα με το «τριφύλλι».

Ο λόγος για τον Γιουσούφ Σαρί, με τον 25χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στα ραντάρ των «πράσινων» σύμφωνα με τους Τούρκους, ενώ την περίπτωσή του φέρεται να εξετάζει και ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x