Euroleague

Τσαν: «Θα συναντήσουμε δύσκολη ατμόσφαιρα στην έδρα του Παναθηναϊκού»

Τι δήλωσαν Ερντέμ Τσαν και Ντάριους Τόμπσον εν όψει της δοκιμασίας της Εφές την Τρίτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η Αναντολού Εφές ούσα 15η και με μόλις επτά νίκες γνωρίζει πως δεν έχει πολλά περιθώρια αν θέλει να προλάβει μια θέση έστω στα play in. Την Τρίτη δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR και τόσο ο Ερντέμ Τσαν όσο και ο Ντάριους Τόμπσον αντιλαμβάνονται τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αποστολής.

«Αρχίζουμε τη δεύτερη διαδοχική διπλή αγωνιστική με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα συναντήσουμε μια δύσκολη ατμόσφαιρα εκτός έδρας και θα πρέπει να διατηρήσουμε την έντασή μας σε υψηλά επίπεδα για 40 λεπτά», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

Όσο για τον Αμερικανό γκαρντ, είπε: «Τα αποτελέσματά μας τελευταία δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε, αλλά ξέρουμε πως η σεζόν είναι μακρά και γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και συγκεντρωμένοι στο να περάσουμε αυτή τη διαδικασία».

Για την Εφές επέστρεψε στη δράση ο Ντέρεκ Γουίλις, ωστόσο απουσιάζει ο Γουίλ Κλάιμπερν και νέος τραυματίας είναι ο Ταϊρίκ Τζόουνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x