Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αφελής όποιος θεωρεί εύκολο το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Τα ερωτηματικά για 11άδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την πίεση που έχει και η ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα ερωτηματικά για την κατάσταση του Ολυμπιακού κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι των δύο ομάδων, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι ένα περίεργο παιχνίδι λόγω της κατάστασης του Ολυμπιακού. Η εικόνα του με τον Καρβαλιάλ δείχνει χειρότερη από ό,τι με Μαρτίνεθ, οπότε δεν ξέρω τι ομάδα θα δούμε. Για εκείνον είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από ό,τι στα περσινά ματς με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κάποιοι αφελείς που νομίζουν ότι το ματς είναι εύκολο, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως δεν υπάρχουν εύκολα ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει επίσης μεγάλη πίεση και θέλει τη νίκη για να είναι στη χειρότερη στην ίδια απόσταση από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα; «Η ΑΕΚ σπάνια αλλάζει προσέγγιση. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ και τον Πινέδα σε άλλο ρόλο ή με Σιμάνσκι ή Γιόνσον και τον Πινέδα δεύτερο μέσο, που είναι το πιο πιθανό. Αν δεν παίξει στο κέντρο ο Μεξικανός, τότε ίσως τον δούμε περισσότερο πίσω από τον φορ, παρά αντί του Γκατσίνοβιτς αριστερά. Το άλλο δίλημμα είναι μεταξύ Άμραμπατ και Ελίασον. Δεξί μπακ βλέπω τον Ρότα, αριστερά τον Πήλιο και στόπερ τον Βίντα με τον Κάλενς», ανέφερε.

Τέλος, για την πιθανότητα να δούμε τον Σέρχιο Αραούχο είπε: «Δεν ξέρουμε αν θα είναι ο Αραούχο στην αποστολή, αν ήταν άλλος παίκτης θα το απέκλεια, αλλά επειδή μιλάμε για τον συγκεκριμένο δεν πρέπει να το αποκλείσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x