Αγγλία

Λύγισε την Μπέρνλι και προκρίθηκε η Τότεναμ - Άντεξε στο Μπρέντφορντ η ψυχωμένη Γουλβς

Χάρη σε τέρμα Πόρο στο 79', η Τότεναμ νίκησε 1-0 την Μπέρνλι και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του FA Cup. Άντεξε (1-1) στο Μπρέντφορντ η Γουλβς των δέκα παικτών από το 9', πέρασε και η Φούλαμ.

Τα εισιτήριά τους για τον 4ο γύρο του FA Cup τσέκαραν οι Τότεναμ και Φούλαμ, άντεξε στο Μπρέντφορντ και θα προσπαθήσει για την πρόκριση στην έδρα της η ψυχωμένη Γουλβς.

Αρχίζοντας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Γουλβς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ. Ισοπαλία σαν... νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όχι μόνο έμειναν με δέκα παίκτες από το 9' λόγω απευθείας κόκκινης στον Γκόμες, αλλά είδαν και τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 41' με τον Μοπάι. Παρόλα αυτά, οι «λύκοι» φάνηκαν ψυχωμένοι, ισοφάρισαν στο 64' με τον Ντόιλ και πλέον -δεδομένου του ισόπαλου αποτελέσματος- η πρόκριση θα κριθεί στο Γουλβερχάμπτον.

Από την άλλη, στα άλλα δύο παιχνίδια υπήρξε νικητής. Η Τότεναμ, εάν και ανώτερη, έφτασε το 79' για να λυγίσει (1-0) την Μπέρνλι χάρη στο τέρμα του Πόρο. Με το ίδιο σκορ απέκλεισε τη Ρόδεραμ και η Φούλαμ με το γκολ του Ντε Κόρδοβα-Ριντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x