Σκέψεις των υπευθύνων για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η “Real News”.
Σε αυτό γίνεται λόγος ότι η ανακοίνωση της SKODA Ξάνθης με πρόταση για αύξηση των ομάδων σε 18 δεν ήταν τυχαία, αλλά βασίζεται σε έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. Το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης ακούγεται όλο και πιο έντονα κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος και δεν έχει γίνει η κλήρωση.
Στο μυαλό των υπευθύνων –σύμφωνα με το δημοσίευμα- είναι να ικανοποιήσουν διαμαρτυρίες και ομάδες που έχουν υποβιβαστεί… (Ηρακλής και Λεβαδειακός ).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.