Stoiximan Super League

Στην Ολλανδία ο Εργοτέλης

Αφού ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Εργοτέλη αναχωρούν το Σάββατο(23/07) για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αφού ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Εργοτέλη αναχωρούν το Σάββατο(23/07) για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προγράμματος:

«Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο στις 6:45 το πρωί από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα. Στις 9:00 αναχωρεί από την Αθήνα με προορισμό το Dusseldorf της Γερμανίας. Από τη γερμανική πόλη η αποστολή του Εργοτέλη θα μεταβεί οδικώς στο Garderen, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Overbosch”.

Οι 28 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου για να λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι:

Λευτέρης Γιαλούσης, SorenPirson, Mario Hieblinger, Γιάννης Δερμιτζάκης, Γρηγόρης Αθανασίου, Silva Junior, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Mario Budimir, BorislavJiovanovic, Μανόλης Κανδηλάκης, Γιώργος Σαρρής, Gilberto (Beto) Dos Santos, Tomasz Wisio, Μανόλης Τζανακάκης, Ηλίας Κυριακίδης, Κώστας Πρωτογεράκης, Ζαχαρίας Καβουσάκης, Diego Sebastian Romano, Χρήστος Χρυσοφάκης, Giorgi Shashiashvili, Σωκράτης Ευαγγέλου, Άγγελος Χαντί, AraouzoChalkiadakisBrouno, Ανδρέας Μπουχαλάκης, EgutuOliseh, Βασίλης Κουτσιανικούλης, SerxioLealκαι Νίκος Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x