Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση σε CEV και Challenge Cup με τις ελληνικές ομάδες, να ρίχνονται στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης τον Δεκέμβριο.
Στο Challenge Cup ανδρών και συγκεκριμένα στον 2ο γύρο, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός θα παίξει με την Χάποελ Κφαρ Σάμπα. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στου Ρέντη (13-15 Δεκεμβρίου) και η ρεβάνς στο Ισραήλ (20-22 Δεκεμβρίου).
Στο CEV Cup των γυναικών, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ουραλότσκα Εκατερίνμπουργκ από τη Ρωσία, ενώ η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Βιζούρα Βελιγραδίου της Σερβίας. Πρώτα ματς εντός έδρας (29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου) και οι ρεβάνς εκτός (6-8 Δεκεμβρίου).
Στις γυναίκες, το Μαρκόπουλο θα αναμετρηθεί με την βελγική Ερμς Οστάνδης. Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας (29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου) και η ρεβάνς εντός (6-8 Δεκεμβρίου).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.