Ισπανία

Προεδρική… επιβεβαίωση

Για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Αλέξις Σάντσες έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι, μιλώντας στην «la Tercera», εφημερίδα της Χιλής. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος των «μπιανκονέρι» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει πει ακόμα το «ναι», ωστόσο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στη μετακίνηση του 22χρονου επιθετικού.

Για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Αλέξις Σάντσες έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι, μιλώντας στην «la Tercera», εφημερίδα της Χιλής.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος των «μπιανκονέρι» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει πει ακόμα το «ναι», ωστόσο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στη μετακίνηση του 22χρονου επιθετικού.

«Ο Σάντσες έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπαρτσελόνα, με την αμοιβή του να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι είναι απόλυτα σίγουρο πως εκεί θα καταλήξει, ωστόσο αυτή είναι η επιθυμία του παίκτη. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι και πρόσθεσε: «Το “ναι” του Σάντσες, με το “ναι” της Ουντινέζε είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα. Εφόσον μας καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό, τότε δεν πρόκειται να αποτελέσουμε εμπόδιο στη μεταγραφή αυτή».

Επίσης, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων «έπεσαν» και τα ονόματα των Μπόγιαν, Γιεφρέν και Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπαρτσελόνα, ως ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Χιλιανού επιθετικού.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x